Welkom, bezoeker! [ Registreren | InloggenRSS Feed

Plaats een advertentie

Vrienden

Graag zetten wij onze vrienden in een Frans zonnetje. Wil je ook extra belicht worden? Stuur een mailtje naar daniel@abientot.nl

www.ma-deuxieme-vie.com : Alles over wonen en leven in Frankrijk. Alle informatie overzichtelijk & compleet.

www.hurktoilet.nl : De leukste Vakantiegids  voor Frankrijk. Nergens vieren zo veel Nederlanders hun vakantie. Geen wonder. Het land rond de Eiffeltoren biedt alles. Van de wereldstad Parijs, de kliffen van Bretagne en de uitgestrekte oceaankusten van Les Landes tot de Gorges van de Ardeche en de imposante bergtoppen van Alpen (Mont-Blanc !) en Pyreneeën.

www.drop-of-stroopwafels.net Een nuttig en leuk informatiebulletin voor u, Nederlander in Frankrijk.

www.raadendaad.eu : “Komt tijd, komt Raad&Daad” voor Nederlanders en Vlamingen die ondersteuning nodig hebben bij praktische problemen in Frankrijk.

www.dutchexpatshop.com  : Dutch Expat Shop is uw online supermarkt die het mogelijk maakt om Belgische en Nederlandse producten naar u, overal inFrankrijk, te verzenden. Uw favoriete producten super snel en zeer voordelig in huis!

www.frankrijk-vakantieroute.pagina.nl : Veel handige links voor een vakantie in La Douce France.

www.wonenaandecotedazur.nl : Nederlandse zoek- en marketingservice voor koop, verkoop en huur aan de Côte d’Azur.

 

 

 

Een reactie naar “Vrienden”

  1. Beste Daniël,

    Langs deze weg wil ik ons graag aan jullie voorstellen. Wij zijn tóco d’azur en zijn al sinds 1998 actief als Nederlandse makelaar in Zuid Frankrijk. Graag zouden wij ons bedrijf bij een breder publiek onder de aandacht brengen. We kwamen hierbij op jullie website terecht en ik denk dat onze dienstverlening perfect aansluit bij de doelgroep van Abientot.nl.

    Is het mogelijk om een vermelding te krijgen op de vriendenpagina van jullie website? Als je meer informatie over ons bedrijf stuur dan gerust een mailtje naar rolf@tocodazur.com. Ik beantwoord graag je eventuele vragen.

    Met vriendelijke groet,

    Rolf Buist

Geef een reactie